Så var det fredagskväll igen



och som oftast så sitter vi hemma och tar det lugnt.. Eller lugnt och lugnt.. Tobaksfabriken har öppnat upp med ett par kilo tobak och 1 ½ kilo snus. Lite extra jobb men vad gör man inte när man kan få ner tobakspengarna till en femtedel.




Full fart med  24 h snuset


Lite mera arbete med tobaken men helt klart värt det....


ser lite udda ut efter första malningen..




allting har blivit rolling rolling rolling...





Rekomenderar det verkligen till alla ni som inte vill sluta röka/snusa men tycker att det är alldelles för dyrt.. Vi har gått från en månadskostnad på 2500 till 500 kr.


Hör av er om ni är intresserade ; )



whitetrashbeautifuls.blogg.se/malstroem


Idag startade jag upp en extra sida länkad till den här bloggen, då den här mera handlar om/ kommer handla om vårat gemensamma liv och projekt  vi hittar på så har jag gjort en alldelles egen blogg på sidan av där det mest kommer vara min tankar och idéer. Med andra ord, min egna lilla dagbok. Samma adress som den här men med /malstroem i slutet.




Natti Natti

Fredag.

Idag vart det en tripp till Tranås, hem till lillebror och lämnade en bokhylla. Gissa vem som körde. Jupp, det var jag det. Det gick faktiskt väldigt bra. Var några gånger som jag inte hade riktigt kontroll.. men det gick bra ändå.


Snyggaste tabben idag var iallafall när vi var på väg ut ur Tranås, skulle precis köra in i en rondell när hela stolen åkte bakåt så jag hamna så långt bak som var möjligt. Lagom chockad och med bilar på väg mot mig, så lyckades jag ta mig över rondellen. Jag satt så långt bak så att jag precis kunde nå ratten med fingrarna och kopplingen och gasen med tårna. vi garvade rätt friskt åt det hela vägen hem. Så ett litet tips till alla er som ska börja övningsköra, kontrollera så att stolen har hakat i läge så den inte flyger bak under körning!


Idag besiktade vi lägenheten i Kumla och lämnade tillbaka nycklarna. Så nu är det Bye Bye Kumla.


Ne, nu bliré Seinfeld i pysselrummet/kaminrummet som vi har bäddat i. Minusgrader ute igen så det blir så kallt att sova i sovrummet när det är 12 grader när man vaknar


Så Fick Man Äntligen Börja Köra Helt Lagligt :)



Handledarbeviset kom med posten idag, så nu jävlar ska det bli roadtrips framöver :D
Får se om jag vågar köra ner till Tranås på fredag när vi ska till lillbrorsan... bliré ju släp efter bilen..

Annars har det inte hänt så mycket vettigt..Inget jag kan börja skriva om iallafall..Får se.. går allt vägen så blir det nog en hel del i bloggen om det :D

12 grader

i sovrummet är så där lagom roligt att vakna upp i kan jag upplysa om.. Vad härligt det är att bo i hus när värmepumpen krånglar och man inte har hunnit eldat något på dan när det är 15 minus ute.

Vart en tripp till stockholm igår fram och tillbaka. riktigt skönt att komma iväg en sväng från kaoset här hemma. Är mycket i huvudet just nu. Men som tur är så hanterar vi ju motgångar och problem väldigt bra så vi kommer resa oss så mycket starkare ur allt det här.

Idag kommer barnana hem, ska bli skönt att få lite struktur på vardagen igen. Den här veckan blir det nog mest att lägga ner energin på barnen och lägga alla projekt åt sidan. Ska i och för sig sätta mig ner och sticka raggsocker åt oss alla nu tror jag.. Börjar bli lite trött på dem kalla golven.



RSS 2.0